Til salgs

Ibsensgate 15

Ibsens gate 15 i Mosjøen (kartlink) ble til salgs i fabruar 2018. Dette er en eiendom på over 700kvm tomt og 187 kvm bruksareal i rolig strøk sentralt i Mosjøen. Det er gangavstand til barneskole, kjøpesenter, togstasjon, sentrum, elve-promenade. Et koselig strøk og praktisk beliggenhet. Hagen har gode solforhold og er en lun og fin plass, sommer og vinter. Eiendommen, som er en generasjonsbolig oppført i 1933 og har hatt samme familie som eier hele tiden, har store potensialer. Det må forventes oppussing, men huset er absolutt beboelig fra dag én. Garagen er liten, men det er plass til 2 vanlige personbiler, samt at det er garage-bod, hems og enda en bod som er i tilknytning til hagen.

Vi har det ikke travelt med å selge, men planen er å få det gjort så snart eier og potensiell kjøper finner hverandre og blir enige om pris. Vi presenterer den først her i håp om å finne en kjøper som man kan ordne overtakelse med på privaten. Finner man ikke ut av slikt innen litt tid, kommer vi til å bruke megler og bare får salget unnagjort. Selger vi selv, vil vi bruke juridisk bistand ifm overtakelse til ny eier, slik at ting blir gjort riktig. 

Takst er gjort av uavhengig takstperson og takstrapport har verdsatt boligens markedsverdi til 2.600.000 kroner. Takstrapporten finner du på knappen oppe til høyre på denne siden. Annonse på finn.no her (finnkode 115651518).

For info, visning, bud osv, ta kontakt med Magnus Skogmo, mskogmo@gmail.com, 41328065